Финансиска транспарентност

Завршни сметки на Собранието

 

 

  • Завршна сметка за 2020 година 
 симни го документот    симни го документот    симни го документот
  • Завршна сметка за 2019 година 
 симни го документот    симни го документот
  • Завршна сметка за 2018 година
 симни го документот       симни го документот      симни го документот       симни го документот
  • Завршна сметка за 2017 година

 симни го документот    симни го документот     симни го документот 

  • Завршна сметка за 2016 година

 симни го документот     симни го документот     симни го документот     симни го документот 

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.