За Собранието

Закон за Собранието на РМ

 Закон за изменување на Законот за Собранието на Република Македонија („Службен весник на Република Северна Македонија бр.67/2022)

 Закон за изменување на Законот за Собранието на Република Македонија („Службен весник на Република Северна Македонија бр.298/2021)

Закон за изменување и дополнување на Законот за Собранието на РМ (Службен весник на Република Северна Македнија број 174/2021)

Закон за изменување и дополнување на Законот за Собранието на РМ („Службен весник на Република Северна Македонија“ број 14/2020)

 
Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.