Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

STAVREV MILLAN

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Kryetar i Komisionit për ekonomi pranë Kuvend të RM. Shef i delegacionit të Kuvendit të RM në NATO. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë.

U lind në 1944 në Veles, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Ekonomisë. Ka punuar në “OHIS” – Shkup, ka qenë drejtor i Industrisë për këpucë dhe prodhime prej gome – Shkup. Ka përvojë pune në sferën e banakierisë si inspektor devizor, drejtor i Drejtorisë për rishqyrtim, këshilltar i guvernatorit për banakieri dhe rishqyrtim në Bankën popullore të Republikës së Maqedonisë. E njeh mirë gjuhën frënge. Jeton në Shkup.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.