Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SPANÇEVSKI KRALE

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Sekretar i Komitetit të Komunës së VMRO-DPMNE-së të Koçanit. Kryetar i Komisionit për komunikacion dhe lidhje pranë Kuvendin e RM. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kinës.

U lind në 1957 në Koçanë, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Elektroteknikës. Punoi si udhëheqës në Qendrën operative në "Telekom". E  njeh mirë gjuhën angleze. Jeton në Koçanë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.