Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SIBINOVSKI BORÇE

 

 

 


Anëtarë i VMRO-DPMNE-së dhe i Komitetit Qendror.

Kryetar i Degës  së VMRO-DPMNE-së për Tetovë. Kryetar i Komisionit për bujqësi, pylltari dhe ekonominë e ujërave të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Anëtar i Grupit të deputetëve të  Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Shqipërisë. Anëtarë i Grupit të deputetëve të Kuvendit  të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me  Parlamentin e Republikës së Mongolisë.

U lind në 1962 në Tetovë, Republikës së Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Pylltarisë. Ka qenë anëtar i Këshillit Ekzekutiv të Kuvendit të Komunës së Tetovës. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.