Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

RISTESKI LJUBÇE

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Politikisht aktiv në Komitetin Komunal të VMRO-DPMNE-së për fshatin Drugovë, Kërçovë.

U lind në 1956 në Tetovë, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Mjekësisë, specialist i gjinekologjisë dhe akusherisë, Doktor i shkencave të mjekësisë. Punon në Shtëpinë e Shëndetit në Makedonski Brod. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Kërçovë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.