Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

PRANGOSKI  ILIJA

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin Evropian.

U lind në 1945 në fshatin Sellcë, Strugë, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë, specialist i mjekësisë interne. Përvojë pune fitoi në Qendrën  kardiologjie në Ohër, ku ishte edhe zëvendës-drejtor, ka titullin primarius. Tani është kryetar i Këshillit Drejtues në Entin për preventivë, shërim dhe  rehabilitim të sëmundjeve kardiovaskulare. E njeh mirë gjuhën angleze. Jeton në Ohër.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.