Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

PETROVSKI TOMISLLAV


 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i delegacionit të  Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në NATO. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore.

U lind në 1958 në Manastir, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Mjekësisë, specialist i ortopedisë-subspecialist në pjesën e traumatologjisë. Drejtor i Spitalit Special për Ortopedi dhe Traumatologji në Ohër. Jeton në Ohër.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.