Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

PEMOV ILIJA


 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës.

U lind në 1955 në Shkup, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin Elektroteknik në “FENI” - Kavadar. Ka qenë udhëheqës i Zhvillimit në "ELRO"-Kavadar. Udhëheqës i Elektronikës në “MEPOS”-Kavadar dhe deri në zgjedhjen për deputet ka qenë inxhinier kryesor për mirëmbajtjen e “FENIMAK”-Kavadar. E njeh mirë gjuhën angleze. Nuk ka përvojë paraprake  si deputet. Jeton në Kavadar.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.