Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NAUMOVSKI  RUBENS

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Ka qenë këshilltar në Kuvendin e komunës së Ohrit nga 1990-1996. Kryetar i Komitetit komunal të VMRO-DPMNE-Ohër. Anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së nga 1995 e deri më sot. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit e RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë.

U lind në 1953 në Ohër, RM. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Artit të Muzikës. Ka qenë arsimtar dhe drejtor në Shkollën fillore të muzikës në Ohër. Shërbehet me gjuhën angleze. Nuk ka përvojë të mëparshme si deputet. Jeton në Ohër.                                                      

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.