Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

MIHAJLLO GEORGIEVSKI

 

 

 

 

Anëtar i Grupit të deputetëve për deputetë të pavarur. U lind në 1940 në fsh. Bllatec, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Doktor i shkencave filozofike. Këshilltar shkencor në Institutin për kulturë të vjetër sllave. Ka qenë deputet në ish përbërjen parlamentare. Shërbehet me gjuhën ruse dhe frënge. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.