Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

MARKOVSKA GJULISTANA

 

 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.

Anëtare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federale të Jugosllavisë.

Anëtare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Irlandës. Anëtare e Delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin e Këshillit të  Evropës.

U lind në 1961 në Kumanovë, Republikës së Maqedonisë. Rome. Kreu Fakultetin e Mjekësisë, specialiste e sëmundjeve të syve.
Punoi si mjeke e përgjithshme në Qendrën Mjekësore në Kumanovë dhe si mjeke specialiste në Spitalin Ushtarak në Shkup. E njeh mirë gjuhën angleze dhe frënge. Ka qenë deputete në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë gjatë periudhës së mandatit 1990-1994. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.