Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

MARKOVSKA  DISPINA

 

 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.

Nënkryetare e Komitetit komunal të VMRO-DPMNE-së në Berovë. Koordinatore e Grupit këshillues të VMRO-DPMNE-së. Anëtare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore.

U lind në vitin 1947 në Berovë, RM. Maqedonase. Kreu Fakultetin e Mjekësisë, specialiste e epidemiologjisë, doktor shkencash për medicinë. Punon si specialiste në Shtëpinë e Shëndetit në Berovë. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Berovë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.