Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

MANÇEV VASE

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Kryetar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse.

U lind në 1949 në fshatin Robovo, Strumicë, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin Filologjik, magjistër i shkencave filologjike. Ka punuar si përkthyes në Kuvendin e ish RSFJ, ka qenë redaktor i Radio Shkupit dhe Televizionit Maqedonas, drejtor i Bibliotekës Universitare “Kliment Ohridski” dhe bashkëpunëtor i lartë profesional në Entin Pedagogjik të Republikës së Maqedonisë. E njeh mirë gjuhën angleze dhe frënge. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.