Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

LLAZOV  GORANÇO

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Irlandës. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë  për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Mongolisë.

U lind në 1964 në Veles, Republika e Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin Ekonomik. Udhëheqës i financave dhe çështjeve komerciale në ndërmarrjen e ndërtimtarisë, tani, menaxher në ndërmarrjen private në Veles. Jeton në Veles.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.