Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KRALEVSKI  ÇEDOMIR

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Koordinator i Komitetit komunal të VMRO-DPMNE-së për Kumanovë. Koordinator aktual i Grupit të deputetëve të VMRO-DPMNE-së në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë. Kryetar i Komisionit për zgjedhje dhe emërime të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.
Anëtar i delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Unionin Interparlamentar. Anëtar i Grupit të deputetëve në Kuvendin e RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Irlandës.

U lind në vitin 1956 në Kumanovë, RM. Maqedonas. Kreu Fakultetin  Juridik, me provimin e dhënë të jurisprudencës. Ka punuar në Njësinë rajonale të Ministrisë së Financave në Kumanovë. Nga 1996 punon si avokat. Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Kumanovë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.