Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

KIROV MITKO


 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore.

U lind në 1955 në Strumicë, Republika e Maqedonisë, Maqedonas. Kreu Fakultetin e Mjekësisë, specialist i gjinekologjisë dhe akusherisë. Punon si specialist i gjinekologjisë dhe akusherisë në Qendrën Mjekësore në Strumicë. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në Strumicë.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.