Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

JORDANOVA MARIKA

 

 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.

Kryetare e Unionit të grave të VMRO-DPMNE-së. Zëvendës-anëtare e delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Kuvendin e OBSE. Anëtare e Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë.

U lind në 1949 në Strumicë, Republika e Maqedonisë. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin e Mjekësisë, specialiste e gjinekologjisë dhe akusherisë. Punon si specialiste e gjinekologjisë në Organizatën Shëndetësore ”Hipokrat” në Veles. Shërbehet me gjuhën frënge dhe angleze. Jeton në Veles.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.