Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GLIGOROSKI DANILLO

 


 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Këshillit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së. Anëtar i Komisionit për politikë të jashtme dhe i Komisionit për arsim dhe shkencë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Anëtar i Komisionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me  Parlamentin e Republikës së Mongolisë. Udhëheqës i delegacionit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Kuvendin parlamentar të Këshillit të Evropës.

U lind në 1967 në Shkup, Republikës së Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin Matematiko- natyror. Doktor i shkencave informatike. Docent i Fakultetit Matematiko-natyror në Shkup. E njeh mirë gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.