Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GESHOSKI TRAJKO

 


 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë.

U lind në vitin 1944 në Prilep, Republikës së Maqedonisë. Maqedonas. Kreu Fakultetin e Mjekësisë dhe specializoi kirurgji. Punon si udhëheqës i Shërbimit për sëmundje kirurgjike në Prilep. Nuk ka përvojë paraprake si deputet. Jeton në Prilep.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.