Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GAXHOVSKI VASILL   

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.

Këshilltar në Kuvendin e Komunës së Karposhit, Shkup. Anëtar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federale të Gjermanisë.

U lind në 1956 në Hunedoar, Republikën e Rumanisë. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin Matematiko-natyror. Ka qenë i punësuar në "Agroprodukt",  "Univerzall" dhe "Tehnomak". Shërbehet me gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.