Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

EFTIMOV VASIL

 

 

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së dhe anëtar i Këshillit të veteranëve të Partisë.

Kryetar i Grupit të deputetëve të Kuvendit të RM për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë.

U lind në 1926 në Shtip, RM. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Ekonomisë. Ka qenë drejtor financiar i Kombinatit të tekstilit në Shtip, ndihmës i drejtorit  të përgjithshëm të "OHIS", ndihmës i drejtorit të përgjithshëm për punë  financiare dhe ekonomike të "OHIS" deri në pensionim. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.