Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЗОРАН КОЦЕВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 8.11.1973 година во Скопје. Македонец. Дипломиран професор по историја, Филозофски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје.

 

Е-пошта: z.kocevski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.