Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ТОНИ ЈАРЕВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 30.6.1979 година во Скопје. Македонец. Магистер по економски науки, Економски факултет при УТМС.

 

Е-пошта: t.jarevski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.