Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЈАДРАНКА ПОЦКОВА


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 20.3.1960 во Скопје. Македонка. Специјалист невролог, Медицински факултет, УКИМ - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Полска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Романија, членЕ-пошта: J.Pockova@sobranie.mk

 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.