Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ГРАЦИЈА БАКРАЧЕСКА

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 4.8.1971 во Охрид. Македонка. Специјалист по детска и превентивна стоматологија, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје.

 

Е-пошта: G.Bakracevska@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.