Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЕЛИ ПАНОВА


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 10.1.1984 година во Струмица. Македонка. Магистер по деловно право, „Јустинијан Први“, УКИМ - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Буџетски совет на Собранието, член
  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Северна Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Грузија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Унгарија, член

Е-пошта: E.Panova@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.