Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДРАГАН КОВАЧКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 17.4.1977 година во Делчево. Македонец. Дипломирал на Кралски колеџ за одбрана.

 

Е-пошта: d.kovacki@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.