Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 


БЕТИ СТАМЕНКОСКА-ТРАЈКОСКА


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 19.4.1977 година во Скопје. Македонка. Магистер по менаџмент на човечки ресурси, УТМС-Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, заменик-претседател
  • Комисија за култура, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Индија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член

 

Е-пошта: B.StamenkoskaTrajkoska@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.