Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ВАСИЛ ПИШЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 22.4.1965 во Струмица. Македонец. Дипломиран економист; магистер по маркетинг, Европски универзитет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Комисија за економски прашања, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Украина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член


Е-пошта: v.pisev@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.