Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЈОХАН ТАРЧУЛОВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 17.11.1974 во Скопје. Македонец. Дипломиран инженер-агроном, УГД „Гоце Делчев“ – Штип.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Народна Република Кина, член

Е-пошта: J.Tarculovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.