Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ГОРАН МАНОЈЛОСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 19.4.1977 во Тетово. Македонец. Доктор на медицина, специјалист интернист, интервентен кардиолог, Медицински факултет.

 

Активности во Собранието:

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на земјите од Блискиот и Средниот Исток, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на Република Малта и Република Кипар, член

 

Е-пошта: g.manojloski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.