Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

ЃОКО КАМЧЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 4.10.1975 во Валандово. Македонец. Дипломиран политиколог, Правен факултет „Јустинијан I“ - Скопје. 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.