Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЕМИЛИЈА ТРАЈКОВСКА

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 1.12.1983 во Куманово. Македонка. Има завршено Правен факултет „Јустинијан Први“ - Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.