Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ДРАГАН ДАНЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 2.7.1974 во Кочани. Македонец. Има завршено Природно-математички факултет. 

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Швајцарската Конфедерација, член


Е-пошта: d.danev@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.