Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

БОРИС ЗМЕЈКОВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 16.7.1956 во Скопје. Македонец. Има завршено Факултет за безбедност, Загреб, Хрватска. 

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Бугарија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член


Е-пошта: b.zmejkovski@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.