Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

VLLADIMIR GJORÇEV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 31.8.1978 në Shkup. Maqedonas. Politikolog i diplomuar, Fakulteti juridik "Justiniani i Parë", Shkup.

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, kryetar 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Financim dhe Buxhet, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (AP KE), shef i Delegacionit 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, kryetar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës e SHBA-së, anëtar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Suedisë, anëtar


E-posta:v.gjorcev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.