Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

VESNA PEMOVA

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 5.11.1960 në Kavadar.  Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Shkup, specialiste e dermatovenerologjisë.

Aktivitetet ne Kuvend: 

  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendëskryetare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare
  • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Shëndetësi, zëvendësanëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Australisë dhe me Parlamentin e Zelandës së Re, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Popullore të Kinës, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Ukrainës, anëtar 


E-posta:v.pemova@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.