Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

VESNA DAMÇEVSKA-ILIEVSKA

 

Anëtare e VMRO-DMPNE-së. E lindur më 27.11,1961 në f. Zhvan, Demir Hisar. Maqedonase. Ka diplomuar në Fakultetin Filozofik - Psikologji. Magjistër i paqes dhe zhvillimit.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
  • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, anëtare 
  • Komisioni për Kulture, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Mundësi të Barabartë të Femrave dhe Meshkujve, zëvendësanëtare
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë (APF), anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikes së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Francës, anëtare


E-posta:V.DamcevskaIlievska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.