Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

VASIL PISHEV

 

Anëtar I VMRO-DPMNE-së. I lindur më 22.4.1965 Në Strumicë. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar; magjistër i marketingut, Universiteti evropian - Shkup.

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovakisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Ukrainës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, anëtar


E-posta:v.pisev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.