Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

TRAJÇO DIMKOV

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së.  I lindur më 22.7.1967 në Shtip. Maqedonas. Profesor i Edukatës Fizike; Magjistër i arsimit - Menaxhment në arsimin dhe politikën e arsimit.

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtar
 • Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, anëtar
 • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtar
 • Komisioni për mbikëqyrje të zbatimit të masave për ndjekje të komunikimeve, anëtar 
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, zëvendësanëtar 
 • Komisioni për Arsim, Shkencë dhe Sport, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Bujqësi, Pylltari dhe Ekonomi të Ujërave, zëvendësanëtar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, zëvendësanëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Greqisë, anëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Federatës Ruse, anëtar
 • Grupi parlamentar ndërpartiak për të drejtat e personave me aftësi të veçanta, zëvendëskryesues 


E-posta:t.dimkov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.