Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

NEVENKA STAMENKOVSKA-STOJKOVSKI 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së  E lindur më 21.8.1983 në Shkup. Maqedonase. Ka kryer Fakultetin Juridik - studime juridike, "Shën Cirili dhe Metodi". Magjistër i të drejtës evropiane dhe të drejtës së BE-së.  

Aktivitetet në Kuvend: 

 • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, zëvendëskryetare
 • Komisioni Juridik-Ligjvënës, anëtare 
 • Komisioni për Çështje Evropiane, anëtare
 • Komisioni për Vetëqeverisje Lokale, anëtare 
 • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, zëvendësanëtare
 • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, zëvendësanëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Austrisë, anëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtare 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Polonisë, anëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Hungarisë, anëtare
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërisë së Holandës, anëtare

E-posta: n.stamenkovska@sobranie.mk


 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.