Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

MAGDALENA MANASKOVA 

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së. E lindur më 22.6.1981 në Koçan. Maqedonase. Ka diplomuar Histori të arteve dhe arkeologji - Fakulteti filozofik, UCDHEM, Shkup. Specialiste për mbrojtje të trashëgimisë kulturore, Universiteti Ricumejkan - Kioto.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, zëvendësanëtare 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, zëvendëskryetare 
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtare
  • Komisioni për Kulturë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Indonezisë, anëtare
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Islandës dhe Mbretërisë së Norvegjisë, anëtare 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve të Amerikës Latine dhe Karaibeve, anëtar


E-posta:M.Manaskova@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.