Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

LILJANA ZATUROSKA

 

Anëtare e VMRO-DPMN-së. E lindur më 6.9.1964 në Manastir. Maqedonase. Inxhiniere e diplomuar – arkitekte, Universiteti “Shën  Cirili dhe Metodi", Shkup.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtare
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, kryetare
  • Komisioni për mbikëqyrje të zbatimit të masave për ndjekje të komunikimeve, zëvendësanëtare 
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtare 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Sllovenisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Kroacisë, anëtar


E-posta:l.zaturoska@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.