Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

KRSTO MUKOSKI

 

I lindur më 24.9.1974 në Beograd, Republika e Serbisë. Maqedonas. Arsim i lartë "Shën Kliment i Ohrit".  

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar 
  • Komisioni për Financim dhe Buxhet, anëtar 
  • Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit dhe Imunitetit, anëtar 
  • Komisioni për Çështje Ekonomike, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Transport, Lidhje dhe Ekologji, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Irlandës, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Kanadasë, anëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Çekisë, anëtar

E-posta:k.mukoski@sobranie.mk
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.