Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

EMIL DIMITRIEV

 

Anëtare e VMRO-DPMNE-së.  I lindur më 19.3.1979 në Probishtip.  Maqedonas.  Sociolog i diplomuar, Fakulteti Filozofik, UCDHEM.

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar 
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Zbatimit të Masës së Veçantë Hetuese Ndjekje të Komunikimeve nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme, Drejtorisë së Policisë Financiare, Drejtorisë Doganore dhe Ministrisë së Mbrojtjes, kryetar
  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar 
  • Komisioni për Politikë të Jashtme, anëtar
  • Komisioni për Çështje Kushtetuese, zëvendësanëtar
  • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendësanëtar
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë parlamentare të Mesdheut (AP e Mesdheut), shef i Delegacionit 
  • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës së paktit veriatlantik (AP NATO), zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës Federative të Gjermanisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Mbretërive të Bashkuara të Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore, anëtar 


E-posta: e.dimitriev@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.