Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

ANTONIJO MILLOSHOSKI

 

Anëtar i VMRO-DPMNE-së. I lindur më 29.1.1976 në Tetovë. Maqedonas. Jurist i diplomuar, Fakulteti Juridik, Shkup; magjistër për integrime evropiane, Universiteti “Fridrih Vilhelm”, Bon. 

Aktivitetet në Kuvend:

 • Komiteti për Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Këshilli Nacional për Eurointegrime, anëtar 
 • Komisioni për Politikë të Jashtme, kryetar 
 • Komisioni për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, anëtar
 • Komisioni për Çështje të Zgjedhjeve dhe Emërimeve, anëtar
 • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, zëvendësanëtar
 • Komisioni për Çështje Evropiane, zëvendëskryetar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Komitetin Parlamentar për Stabilizim dhe Asociim, nënkryetar
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës (AP KE), zëvendësanëtar 
 • Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë në Asamblenë Parlamentare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (AP KE), zëvendësanëtar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Finlandës, kryetar
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Bulgarisë, kryetar 
 • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës së Ukrainës, anëtar 


E-posta:A.Milososki@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.