Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

  

  

Надица николоска

 

 

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ.Родена на 07.07.1973 година во Струга. Македонка. Дипломиран менаџер по туризам на факултетот„Св.Климент Охридски“.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.