Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

Даниела Иротова-Лазарева

 

 

 

Родена на 4.4.1974 година во Скопје. Македонка. Дипломиран инженер по општо шумарство, Факултет за шумарство и дрвна индустрија „Кирил и Методиј“ -  Скопје. Магистрант на катедрата за „Управување со сливните подрачја и природните непогоди (земјиште и вода) во шумските екосистеми“ на Шумарскиот факултет при универзитетот„Кирил и Методиј“- Скопје. Говори англиски и основно познавање на германски јазик.   

Активности во Собранието:

  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Комисија за земјоделие, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.