Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ТАНЧЕВА ТУЛИЕВА НАДИЦА      
    

 

 

 

 

 

 

Член на ВМРО - ДПМНЕ. Родена 1966 година во Штип. Македонка. Правник - адвокатски стручен соработник. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.